Catering świąteczny 2024
(zamówienia przyjmujemy do 20.12, odbiór 23.12 godz. 16.00-18.00)
Zupy – 1 litr
-
grzybowa 42 zł / barszcz 28 zł /uszka do barszczu – 2 zł/szt
Dania: (porcja 130-150 gr)
-
karp smażony 20 zł
-
filet z sandacza w sosie kaparowym 26 zł
-
łosoś w sosie cytrynowym – 28 zł
-
udko kacze – 28 zł/ udko z gęsi 48 zł / pierś z gęsi 50 zł
-
kotlet de volaille/ roladka ze szpinakiem i fetą/ roladka z serem i pieczarkami/ roladka z boczkiem i porą – 17 zł
-
sakiewka ze schabu z pieczarkami 20 zł
-
rolada wołowa 20 zł (sos 1l – 10 zł)
-
pieczeń ze schabu ze śliwkami 14 zł
-
polędwiczki w sosie kurkowym 25 zł
-
kaczka pieczona w całości ok.1,5kg 90 zł
-
pierogi z kapustą i grzybami – 2,5zł/szt
-
pierogi z gęsią i żurawiną – 3,5 zł/szt
-
krokiety z kapustą i grzybami – 8 zł/szt
-
śledzie w oleju/na ostro/w śmietanie – 30 zł 0,5 kg
-
ozorki w sosie tatarskim – 30 zł – 0,5kg
Dodatki:
-
kapusta z grzybami 35zł/kg
-
modra kapusta z rodzynkami 30zł/kg
Plater mięs (12 kawałków- do wyboru 3 rodzaje – porcja 80gr) – 120 zł
-
szparagi w szynce
-
galantyna z kurczaka ze szpinakiem/ z morelą
-
schab ze śliwką
-
pasztet wiejski z sosem żurawinowym
-
rolada z kaczki z bakaliami
Plater rybny (9 kawałków- do wyboru 3 rodzaje- porcja 80gr) – 160 zł
-
karp/ sandacz/ łosoś