Catering świąteczny!!!
(zamówienia przyjmujemy do 20.12, odbiór 23.12 godz. 10.00-12.00)
Zupy – 1 litr
grzybowa 45 zł / barszcz 28 zł /uszka do barszczu – 2 zł/szt
Dania: (porcja 130-150 gr)
karp smażony 22 zł
filet z sandacza w sosie kaparowym 30 zł
łosoś w sosie cytrynowym – 30 zł
udko kacze – 30 zł/ udko z gęsi 50 zł / pierś z gęsi 52 zł
kotlet de volaille/ roladka ze szpinakiem i fetą/ roladka z serem i pieczarkami/ roladka z boczkiem i porą – 18 zł
sakiewka ze schabu z pieczarkami 20 zł
rolada wołowa 22 zł (sos 1l – 10 zł)
pieczeń ze schabu ze śliwkami 16 zł
polędwiczki w sosie kurkowym 26 zł
kaczka pieczona w całości ok.1,5kg 120 zł
pierogi z kapustą i grzybami – 2,5zł/szt
pierogi z gęsią i żurawiną – 3,5 zł/szt
krokiety z kapustą i grzybami – 8 zł/szt
śledzie w oleju/na ostro/w śmietanie – 30 zł 0,5 kg
ozorki w sosie tatarskim – 30 zł – 0,5kg
Dodatki:
kapusta z grzybami 35zł/kg
modra kapusta z rodzynkami 30zł/kg
Plater mięs (12 kawałków- do wyboru 3 rodzaje – porcja 80gr) – 120 zł
szparagi w szynce
galantyna z kurczaka ze szpinakiem/ z morelą
schab ze śliwką
pasztet wiejski z sosem żurawinowym
rolada z kaczki z bakaliami
Plater rybny (9 kawałków- do wyboru 3 rodzaje- porcja 80gr) – 160 zł
karp/ sandacz/ łosoś